Drón és Tech blog

Minerk Tech

Minerk Tech

DSLR vs Bridge - 0.rész - Bevezető

2020. május 01. - minerk

dslr_vs_bridge_borito_02.jpg

Ne hagyd hogy a fényképezőgép gyártók becsapjanak! Ebből a cikk sorozatból megtudhatod milyen fényképezőgép illik legjobban hozzád és hogy mik a Bridge és a DSLR gépek előnyeik és hátrányai.

Mindig nehéz a fényképezőgép választás, sokféle típus rengeteg modellje közül válogathatsz. De melyik a legjobb számodra? Erre kezdőként, de még haladóként sem biztos hogy tudsz választ adni, mivel csak akkor ismerhetsz meg igazán egy fényképezőt, ha megveszed és használod, de akkor már nem biztos hogy szívesen eladod, még ha nem is tökéletes számodra.

Kiválasztottam két használtan 120 000 Ft-os fényképezőt, egy DSLR és egy Bridge gépet, hogy rajtuk keresztül a gyakrlatban mutassam be a két fényképezőgép típusok előnyeit és hátrányait a következő cikk sorozatban.

person.jpg

Célom objektíven végig teszteli mindkét gépet a megjelenésüktől, a használatukon át egészen a képminőségükig, különböző fotós helyzetekben.

Ez nem egy rövid olvasmány lesz, ezért a végén készíteni fogok egy összegző cikket is amiben a lényeget pár perc alatt el lehet majd olvasni és elmondom melyik gépet kinek ajánlanám.

Ha nem akarsz lemaradni cikkeimről kövesd facebook oldalam: facebook.com/minerktech/

Íme a cikk sorozat többi része:

Bridge vs DSLR - 1.rész - Fényképezőgép típusok

DSLR vs Bridge - 2.rész - Specifikációk és Ár

A bejegyzés trackback címe:

https://minerktech.blog.hu/api/trackback/id/tr8515652848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása